D-House

 

The brief called for an optimized storage solution for a kitchen in a small historic Charlestown apartment. The result is a modern, open, yet well-defined kitchen space that fits comfortably within its 19th century surroundings. Like most projects, we were required to find an inexpensive solution that looks elegant and functions well.

 

 

 

Location: Charlestown, MA

Type: Kitchen Remodel

Size: 300sf

Client: Undisclosed

Builder: Bunker Workshop

Photos: Kate McElwee Photography

Completion: 2010

- Bunker Workshop - Interior Design Boston - Bunker Workshop - Interior Design Boston - Bunker Workshop - Interior Design Boston - Bunker Workshop - Interior Design Boston - Bunker Workshop - Interior Design Boston - Bunker Workshop - Interior Design Boston - Bunker Workshop - Interior Design Boston - Bunker Workshop - Interior Design Boston - Bunker Workshop - Interior Design Boston - Bunker Workshop - Interior Design Boston - Bunker Workshop - Interior Design Boston - Bunker Workshop - Interior Design Boston - Bunker Workshop - Interior Design Boston -
Facebook Twitter Flickr share
Remodeling and Home Design Remodeling and Home Design Remodeling and Home Design Remodeling and Home Design